Vučević za 021: Ako bude potrebe, Đurić spreman za funkciju gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže za 021 da je aktuelni član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić spreman da ga zameni na funkciji gradonačelnika, "ukoliko bude potrebe".
Vučević za 021: Ako bude potrebe, Đurić spreman za funkciju gradonačelnika
Foto: 021 (Grad Novi Sad)
Na pitanje 021 da li bi prihvatio još jedan mandat gradonačelnika ili pak drugu funkciju u Vojvodini, Vučević kaže da mu je "najlepše u Novom Sadu". 
 
"Kada 46 godina živite u ovom gradu, tu vam je najlepše. Ja šta god da radim, živeću u Novom Sadu. To je moj grad, moja porodica je tu. Šta će biti, zavisi pre svega od građana, a kad budemo videli izborne rezultate sešćemo i mi u stranci da vidimo ko će šta da radi. Evo i Đurić je tu odmah do mene, on je spreman da me zameni, ako bude bilo potrebe", rekao je Vučević.
 
Milan Đurić - iza pokrajinskog sekretara za zdravstvo prof. dr Zorana Gojkovića
 
Na pitanje 021 da li to znači da je Milan Đurić i zvanično kandidat za gradonačelnika, Vučević kaže:
 
"Ja vodim listu još uvek".
 
Član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić prisustvovao je danas obilasku radova na izgradnji nove ambulante doma zdravlja na Adicama. Član je Gradskog veća od 2012. godine, a kao i Vučević, pravnik je po struci.

Komentari 129

  • VV8

    10.06.2020 16:53
    Sve u svemu, GOTOVI STE!!!
  • /

    09.06.2020 12:38
    /
    znaci, sadasnji bezi iz nsa
  • pera

    09.06.2020 12:23
    Nisam siguran da je Djurić baš najbolji kandidat za budućeg gradonačelnika.
    Znam ga iz gimnazije, uvek je imao neki svoj problem i bio je prilično asocijalan. Biti gradonačelnik Novog Sada, zahteva mnogo kvaliteta. Našalost, u zadnjih nekoliko decenija mi nismo imali kvalitetnog gradonačelnika. Isplivavaju samo nemušte ličnosti, iskomplekirane svojim izgledom i ličnošću, tako da bi im trebao dobar psiholog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.