FOTO, VIDEO: Trg u Novom Sadu priprema se za miting SNS, odluka o dolasku 30 hiljada pristalica do sutra u podne

Velika bina sa ozvučenjem za predizborni miting SNS uveliko se postavlja na Trgu slobode u Novom Sadu, ali odluka da li će se on i održati tek treba da bude doneta.
FOTO, VIDEO: Trg u Novom Sadu priprema se za miting SNS, odluka o dolasku 30 hiljada pristalica do sutra u podne
Foto: 021.rs
Kako je za Pink rekao predsednik ove stranke Aleksandar Vučić, sutra do podneva biće odlučeno da li će se predizborni skup u Novom Sadu, planiran za petak, održati.
 
 
"Mi sada imamo jedan problem. Može da se dogodi da po treći put otkažemo predizborni skup. Planirali smo za petak skup u Novom Sadu na kojem se očekuje 30.000 ljudi. Da li ćemo ga imati, odlučićemo sutra do 12 sati", rekao je Vučić.
 
Vučić je za TV Pink kazao da će, ako ga ne bude, biti svakako upućena poruka da je važno da se izađe na izbore, i da se radi o pitanju ozbiljnosti i odgovornosti.
 
Rekao je da SNS prati broj zaraženih, jer ne bi želeo da ugrozi zdravlje ljudi.
 
"Vidim da postoji neka vrsta gladi kod naših ljudi, da pokažu koliko su željni političke borbe. Ali, izbori dođu kao diplomski ispit, ne može da se promeni ocena u pet dana, već morate da radite sve vreme", naglasio je on.

Komentari 155

  • Jel

    13.06.2020 13:44
    to
    Jel to znači opet nemam gde da parkiram od autobusa i kak da se varatim kući sa posla.
  • Mare

    13.06.2020 08:50
    ALOOO
    Kome više nije jasno šta se ovde dogadja? Rekao bih svima je sve jasno, samo je pitanje ko je kakav čovek. Nažalost nema više dovoljno ispravnih i časnih ljudi na pravim pozicijama. Srbija je brod koji tone već jako dugo. Partokratija je toliko uzela maha da je Srbija postala SNS. Gledam ih u onon Petrusu. Jedu i sklapaju kombinacije kako da dodatno ubule ovu zemlju. Lični interes na nečiju štetu je sve.
  • iguman

    13.06.2020 01:37
    E,
    "da Bog da, da svi pokisnete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.