Sergej Trifunović u Novom Sadu, međusobna podrška PSG i Sasvim druge priče

U subotu su u Zmaj Jovinoj ulici, Grupa građana "Sasvim druga priča - Novosađani" i Pokret slobodnih građana, zajednički predstavili političke programe za nastupajuće izbore.
Sergej Trifunović u Novom Sadu, međusobna podrška PSG i Sasvim druge priče
Foto: 021.rs

Novosađanima su svoj politički program predstavljali nosioci lista "Sasvim druge priče" koja učestvuje na lokalnim izborima i Pokreta slobodnih građana koji učestvuje na republičkim izborima.

Nosioci lista, Zoran Šćepanopvić i Sergej Trifunović, obelodanili su javnosti međusobnu podršku.

"Zajednička poruka Novosađanima je da na lokalnim izborima u Novom Sadu glasaju za listu pod rednim brojem 4 - Grupa građana "Sasvim druga priča - Novosađani", a na republičkim da zaokruže broj 14, odnosno listu Sergeja Trifunovića i Pokreta slobodnih građana", navedeno je na promociji.

Tokom predstavljanja programa, u razgovoru sa prolaznicima učestvovali su kandidati za odbornike u Skupštini grada Novog Sada, odnosno za narodne poslanike.

Podsetimo, lokalni, pokrajinski i republički izbori održavaju se u nedelju 21. juna. Predizborna tišina počinje u četvrtak u ponoć.

  • Nataša

    15.06.2020 09:46
    Dugo sam bila stava da bojkotujem izbore ali onda sam pričitala intervju jednog od osnivača Sasvim druge priče i promenila mišljenje. Neodgovorno je prema našem gradu da bojkotujemo škole, obdaništa, zelenilo, javni prevoz i sve ono što nam je bitno za svakodnevni život u gradu. Tako da moj glas ide Novosađanima a za Sergeja ću ipak još razmisliti.
  • Pitanje

    15.06.2020 05:10
    Zašto ne moguvda se ujedine i sa Djb?
    Sergej je odličan umetnik.
    Neka se pomire.
  • Ovde

    14.06.2020 20:24
    Antihrist Zeka
    I šargsrepa mi je meka, a Marlon Brando će morati u redu da sačeka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.