Jakšić (SRS): Očekujemo dobar rezultat, naš glavni adut nije bio prljav novac

Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić poručio je da očekuje veoma dobar izborni rezultat na prostoru čitave Republike, Vojvodine i u Novom Sadu.
Jakšić (SRS): Očekujemo dobar rezultat, naš glavni adut nije bio prljav novac
Foto: 021.rs

"Za razliku od većeg dela naše političke konkurencije, čiji je glavni adut bio prljav novac za kupovinu glasova i paketi jednokratne pomoći, glavni adut nas srpskih radikala u kampanji bio je konkretan program za Novi Sad, Vojvodinu i Republiku Srbiju i ljudi. To su ljudi koje građane nikada nisu prevarili i koji su pokazali da su sposobni, obrazovani, vredni i marljivi i iza kojih nema nijedne kriminalne afere", naveo je Jakšić.

Kako je dodao, na listama radikala nalazi se "veliki broj novih lica, mladih i obrazovanih ljudi".

"Njih želimo da promovišemo i da, ako bude narodna volja, zauzmu visoke funkcije u izvršnoj vlasti", naveo je Jakšić nakon glasanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.