POKS ipak nije prešao cenzus

Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je danas da ipak nije prešao cenzus na parlamentarnim izborima.
POKS ipak nije prešao cenzus
Foto: 021.rs
Kako navode, nedostajalo im je nekoliko hiljada glasova da bi dostigli cenzus od tri odsto.
 
U saopštenju se ocenjuje da bi rezultat verovatno bio bolji da su ponovljeni izbori održani u nedelju, a ne tokom radnog dana i "u sred drugog talasa epidemije".
 
Dodaje se da izborni rezultat demantuje one koji su danima tvrdili da će Srpska napredna stranka "progurati" POKS u Skupštinu.
  • ns

    07.07.2020 12:24
    ns
    poks-koks
  • Iguman

    02.07.2020 18:41
    Pa kada je svima jasno da su lazna opozicija.

  • Frau Baba

    02.07.2020 14:32
    Džiberana
    Srce mi je slomljeno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.