Branislav Nedimović verovatno potpredsednik Vlade, Maja Gojković se i dalje pominje kao ministarka kulture

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, prvi sa liste "Aleksandar Vučić - za našu decu", mogao bi da bude potpredsednik nove Vlade, pišu "Novosti".
Branislav Nedimović verovatno potpredsednik Vlade, Maja Gojković se i dalje pominje kao ministarka kulture
Foto: Screenshot
"Pošto je gotovo izvesno da će najjaču poziciju u izvršnoj vlasti zauzeti Ana Brnabić, Nedimoviću se smeši potpredsedničko mesto, s tim što se još ne zna da li bi sa tog položaja nastavio da vodi portfelj poljoprivrede", naveo je list.
 
Takođe, list piše da bi predsednica Skupštine Maja Gojković mogla da se preseli u Vladu na mesto ministarke kulture i informisanja. U tom slučaju za mesto predsednika Skupštine najviše šansi ima troje poslanika - šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, njegov zamenik Vladimir Orlić i poslanica SNS Marija Obradović.
 
Podsetimo da su "Novosti" nedavno pisale da Ana Brnabić ima najveće šanse za premijersku fotelju, a da je uz nju, kabinetu u Nemanjinoj 11, blizu i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Za Sinišu Malog je tada navedeno da će ostati na poziciji ministra finansija koju trenutno obavlja.
 
Podsetimo i da je Ana Brnabić pre nekoliko nedelja izjavila da je ona jedan od dva kandidata za mesto predsednika Vlade, a da je druga osoba fenomenalna, ali nije otkrila ko je u pitanju. 
 
"Iza tog drugog kandidata bih stala u svakom trenutku. Odlična je, fenomenalna osoba, da li je čovek ili žena nije važno, u svakom trenutku bih stala iza te osobe da joj pomognem", rekla je tada Brnabić.
  • Pjevac'ce

    26.08.2020 16:04
    Zorica i Maja
    I mi Zoricu Brunclik za trku imamo. Sad ce biti koleginice.
  • Pikac

    26.08.2020 08:09
    Nasa Maja
    A mozda da Maja bude ministarka energetike, nuklerna fizika joj dobro ide,redsednica je Upravnog odbora Agencije za zastitu od jonizujucih zracenja i nuklearne sigurnosti Srbije...moze i ministarka saobracaja, ucestvovala je u izgradnji velelpne autobuske stanice u NS...
  • Janko

    25.08.2020 23:10
    Srpska Napredna Salamura
    Hoce li u vladi biti i nekih kvalitetnih Radikalskih dzepova?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.