VIDEO: Novosadski sastav Nova objavio album "Moderna vremena"

Novosadski bend Nova objavio je debi album naziva "Moderna vremena", na kojem se nalazi 11 novih pesama.
VIDEO: Novosadski sastav Nova objavio album "Moderna vremena"
Foto: Nova
Slobodan Vuletić, Robert Moldvaji, Janoš Botka i Igor Stepanović Stepa članovi su benda Nova. Njihovo ostvarenje "Moderna vremena" inspirisano je svakodnevnim društvenim i ljubavnim problemima, a predstavlja i skup ideja koje su se gomilale tokom prethodnih 10 godina koliko postoji i sam bend. 
 
Na albumu se nalaze pesme kao što su "Moderna vremena", "Gospodin Bauk", "Naše nebo", "Tiha euforija", "Brodolom", "Novembar".
 
 
Pesme su nastale u različitim vremenske periodima i pod različitim uticajima, zbog čega je teško odrediti muzički pravac koji bi mogao da ga najjasnije definiše, ali indie-pop-rok pečat je svakako prisutan. 
 
Za produkciju su bili zaduženi Robert Moldvaji i Dragan Alimpijević Pik, koji je odgovoran i za snimanje i miksanje albuma. 
 
Ceo album možete da poslušate OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura