FOTO: Ponovo zapaljen automobil Darka Jevtića

Noćas je ponovo izgoreo automobil koji koristi Darko Jevtić, direktor RK Vojvodina i sekretar Gradskog odbora SPS-a, saznaje 021.rs

Noćas je ponovo izgoreo automobil koji koristi Darko Jevtić, direktor RK Vojvodina i sekretar Gradskog odbora SPS-a, saznaje 021.rs

Beli golf 6 zapaljen je noćas oko 3.50h na parkingu u Ulici cara Dušana ispred broja 70.

Prenji deo automobila je u potpunosti izgoreo, a novosadski vatrogasci su ugasili požar za nekoliko minuta. U Vatrogasnoj brigadi kažu za 021 da za sada nema informacija o uzrocima požara, a policija je obavila uviđaj. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je automobil namerno zapaljen.

Podsetimo, 16. marta je zapaljen automobil koji je u vlasništvu Jevtićeve supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije, a do danas nisu uhvaćeni počinioci. Nezvanično, nijedan incident nema veze sa rukometnim klubom niti SPS-om.

Jevtić je pre dve nedelje izjavio da ni on, ni supruga nisu sa bilo kim u sukobu i da je najverovatnije u pitanju vandalski čin. Inače, Jevtiću je vozilo zapaljeno i 2006. godine, a na ulici su ga prošle godine dva puta napadali mladići koji nisu do danas pronađeni.

  • goran

    01.04.2015 15:15
    svaka čast
    Ne mogu da verujem da je pojedincima i u ovom slučaju bitno ko je u kojoj partiji ili kako se preziva. Dragi moji sugrađani bitna je bezbednost svih nas. Mogao je pored tog vozila biti parkiran i vaš automobil. Mogla je to biti i bomba. Da je bilo koji sugrađan stradao ili ne daj Bože nečije dete. Zlo je zlo samo po sebi. Oni koji ga klasifikuju po tome koja je osoba zaslužila a koja ne ima ozbiljan problem.
  • Nebojša

    01.04.2015 14:20
    E Jevtiću
    Ponestaće ti voznog parka, šta onda da ti pale?
    Svakome po zasluzi!
  • Премијер

    01.04.2015 13:50
    Недођије
    Ако један секретар градског одбора партије која је у власти у Новом Саду, није безбедан у свом граду, шта онда да очекујемо ми (обични грађани)? У ком смеру то иде наш Нови Сад? Где је нестала Српска Атина? Некад били град културе, а сада смо шта? Е моји назадњаци уништите све што дотакнете...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika