U toku potraga za trećim razbojnikom zbog pokušaja pljačke Bogoslovije

Novosadska policija i dalje traga za osumnjičenim iz Sremske Mitrovice zbog pokušaja oružane pljačke Bogoslovije u Sremskim Karlovcima.

Dvojica njegovih saučesnika N.M. (30) i D.K. (43) juče oko 9:35 časova upali su maskirani u zgradu Bogoslovije, ušli u kancelariju ekonoma kog su vezali selotejpom i pretili mu plastičnim pištoljem da im da pare.

Galamu u kancelariji čuli su učenici koji su uleteli u kancelariju i savladali pljačkaše. Učenici su zatim pozvali policiju koja je privela osumnjičene.

Policija sumnja da ih je treći osumnjičeni, za kojim se traga, najverovatnije čekao u kolima, a pobegao kada je ugledao policiju.

Ekonom je s lakšim povredama glave i tela zbrinut u Urgentnom centru.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika