Novosadska policija u dve akcije zaplenila različite droge i oružje

Novosadska policija pronašla oko 300 g različite droge u dve odvojene akcije.

U prvoj akciji pronađeno je 230 tableta "ekstazi", 11,36 grama kokaina, marihuana i amfetamin, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge, digitalna vagica i pištolj "bereta", dok je u drugoj zaplenjeno 35 grama heroina i novac.

Droga, novac i pištolj nađeni su pretresom stanova na dve različite adrese u Novom Sadu, koje je koristio crnogorski državljanin J. M. (24). Policija je osumnjičenom po nalogu tužioca odredila zadržavanje do 48 časova.

U drugoj akciji, policija je pronašla heroin i novac pretresom stana 24-godišnjeg Novosađanina, koji se tereti da je prodao dva paketića ovog praha 35-godišnjaku. Protiv 24-godišnjaka će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, dok će protiv 35-godišnjeg Novosađanina biti podneta krivična prijava.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika