U stanu Novosađanina pištolji i municija

Novosađanin A. S. (23) uhapšen je zbog sumnje da je pravio, prodavao i koristio oružje i eksplozivne materije.

Kako je pretresom utvrdila policija, u njegovom stanu pronađena su četiri pištolja i 237 komada municije različitog kalibra.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden u zakonskom roku.

Autor: 021.rs

  • robin hud

    02.03.2016 16:06
    ma nemoj mi pricati
    Aha znaci ovaj balavac je robin hud u svom kraju.KOGA ZAJEBAVATE. Nije taj cistio narkomane vec svoju konkurenciju. Balavac naoruzan do zuba. Takve treba prognati ni dupe nije naucio da obrise vec se dokopao oruzja i kriminala. Sto se tice tatinih sinova ovaj je vadjen vise puta iz cuze. A nije iskljuceno da je i drukara klasicna. No svemu tome jednog dana dodje kraj pa ce i ovom frajeru. Niko se ne hapsi i ne privodi bez razloga druskani. Aj zdravo.
  • dejan

    17.02.2016 17:29
    Mozda si ti Dusane sestru rodjenu prodao za pare kako ti rece.Ali ti ne smeta jel ti je vera takva Ali nasa vera nije takva.Razmisli malo Dusane dal si Dusan ili Ahmet aIi I Sam znas kako se vec zoves ovo Sam ti samo asocirao.Dusan ti je mozda ime cukun Dede bilo pre ove tvoje nove vere koja sad haos pravi po evropi.Mislim da si ukapirao jos na pocetku Ali Sam ti malo pojednostavio za svaki slucaj.I cuvaj sestru ne prodaj je tako jeftino.
  • Dusan

    16.02.2016 00:50
    Obican bednik. Rodjenu kevu bi prodao za pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika