Šestogodišnjeg dečaka usmrtila konstrukcija gola

Šestogodišnji dečak iz Đurđeva preminuo je u bolnici usled teških povreda glave pošto je na njega pala konstrukcija gola na neuređenom igralištu.
Nesreća se dogodila u kasnim popodnevnim satima u sredu.
 
Otac preminulog dečaka kaže da je njegov mališan trenirao fudbal i da je tog dana sa sobom poneo loptu i kopačke da se igra sa bratom od tetke koji živi u blizini. "Niko tako nešto nije mogao da pretpostavi da će se desiti. To igralište zovemo Peskara i ono jeste divlje, ali tamo se stalno igraju deca", rekao je on. 
 
Očevici kažu da je Hitna pomoć stigla brzo i da je mališan prevezen u Dečiju bolnicu Kliničkog centra Vojvodine, gde su mu utvrđene teške povrede glave. 
 
On je do četvrtka uveče bio na aparatima za reanimaciju, ali je preminuo oko 23 sata.
 
Autor: Blic
  • Sneza

    05.03.2016 11:00
    Dosta
    Koji je ovo tragičan slučaj po redu kada se obrušava gol?Hoće li nadležni nešto preduzeti?Mogu i roditelji sami da obezbede golove!!!!
  • Ko je sledeći?

    05.03.2016 10:50
    I dalje bravari zdušno vare metalne konstrukcije, u svetu od svekolike plastike i zemlji bogatoj drvetom. Ma, nije ni 20-toro ovakvih slučajeva bilo. Podsmeva se narod skandinavcima, ali oni brajko sednu pa razmisle pre nego što nešto ustale kao "Dobro je ovo, trajaće. A teško će neko i da nam odnese, teško je to. Ajmo sad na pivo, da proslavimo!"
    Verovatno je to što se deca stalno igraju tamo, i što do tog momenta niko nije poginuo - bila dobra garancija bezbednosti tog metala? Vidim, nastaviće se...
  • LOL

    05.03.2016 10:45
    S obzirom da se radi o divljem igralistu nadam se da ce ova tragedja stanovnicima biti dovoljan povod da osiguraju to igraliste. Taj gol je neko tamo dovukao, postavio zar mu nije bilo logicno i da ga obezbedi. Pa koji je ovo slucaj po redu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika