Identifikovan napadač na radnika obezbeđenja kluba "Baroko"

Novosadska policija identifikovala je osumnjičenog koji je u noći između petka i subote nožem u stomak ubo radnika obezbeđenja kluba "Baroko" Andija Đorđevića.

Reč je o 27-godišnjem državljaninu Crne Gore, i očekuje se da će on uskoro biti pronađen i uhapšen.

Zdravstveno stanje teško povređenog Đurđevića je stabilno i nije životno ugrožen. I dalje je, međutim, pod nadzorom lekara Kliničkog centra Vojvodine.

Podsetimo, Đurđević, koji je i reprezentativac Srbije u kik boksu, povređen je ispred kluba "Baroko", na Bulevaru Mihajla Pupina, oko 2.30, kada je na njega nakon kratke svađe sa nekoliko pijanih momaka, jedan od gostiju kluba nasrnuo i ubo ga nožem u stomak. Đurđevića su prijatelji hitno prevezli u Urgentni centar gde su mu sanirane povrede.

Autor: Novosti
 

  • vredi razmisliti

    11.03.2016 12:17
    a oce ovog cg kao stranog drzavljanina na avion pa za podgoricu ko sto su pustili onog amera sto je ibog naseg u bg, garant ce to svrstati u nered i nevaljalo ponasanje, no,no nemoj vise
  • Vlada

    09.03.2016 09:38
    Ako se, daleko bilo, i ovde (ili na nekom od mesta ovog tipa) desi tragedija užasnih razmera kao u Kontrastu,, roditelji će da pičkaraju inspekciju, vatrogasce, policiju, električara i vlasnike; međutim, njima samima je očigledno savršeno normalno da puštaju decu na ovakva mesta, dokle god se tu "samo" bacaju bombe i potežu noževi i pištolji.
  • masnasunka

    08.03.2016 23:54
    Kakva klijentela, takvo i obezbeđenje! Ko još normalan ide na takva mesta!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika