Presretali i šamarali maloletnike po novosadskim ulicama

Novosadska policija uhapsila je trojicu osumnjičenih za nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su, jutros, oni presretali maloletnike i šamarali ih, tražeći im novacili cigarete. Brzom reakcijom interventne jedinice pronađeni su i privedeni.

R. K. (20) određeno je zadržavanje do 48 sati, a dvojica maloletnika biće dovedena na saslušanje nadležnom sudiji.

Autor: 021

  • Simo

    16.03.2016 08:38
    Te majmune treba drastično kazniti,kao i njihove roditelje,policije nigde nema kad treba,interventna se iživljava na poštenom stanovništvu i glumi neke face iz filmova.Ovakve propalice treba nalupati i zatvoriti da im nikad tako nešto ne padne na pamet ,koju očito ni nemaju...
  • Igor

    15.03.2016 19:10
    Stefana Z. 45
    A kad napadnu stranca i to samo slabije od sebe Policija Detelinare nista ne reagira zataskava prijave i ne salje na tuzilastvo. Ali i za takve korumpirane policajce postoji interna kontrola koja ih je lepo poslala na sud zajedno sa krivicnim prijavama. Sve nasilnike odmah u zatvor pa neka se tamo frajerisu sa psihiopatima narkosima i nabildanim kriminalcima koji ce da ih srede brzo.
  • novosadjanin

    11.03.2016 16:15
    pa ciji su ti nestaskovici kad se batine od kojih zavrsis u bolnici krsre samarima, ej da su ona vremena iz 70tih pa da ih panduri malo obuce kako se lupaju samari bili bi mirni ko bubice, a smejali smo se amerima sto nesmeju nocu peske digod, kako se zlo brzo prima kod nas cudo jedno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika