Novosađaninu četiri i po godine za smrt saputnika

Novaka P. (59) iz Novog Sada Viši sud u Pirotu osudio je na četiri i po godine zatvora, zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njegov saputnik Danijel Božić, a još troje je povređeno.

Udes se dogodio pre pet godina u Sićevačkoj klisuri, kada je Novak P. vozeći kombi udario u kamion.

Utvrđeno je da je tad imao između 1,6 i 1,8 promila alkohola u krvi.

Tužilaštvo se žalilo na ovu presudu.

Autor: Novosti

  • Pier

    24.03.2016 11:00
    Rale@
    1.6 promila je teska alkoholisanist a ne 2-3 piva
  • glup soon

    24.03.2016 09:35
    Nešto razmišljam: da je pijan išao sa Kamenjara i usmrtio 16-godišnjeg mladića, dobio bi 2 godine uslovno?, ili da je ubio dva lica u Yugu u Kisačkoj, ili da je motorom usmrtio dečaka na prelazu kod Elektrovojvodine, ili...
  • Rale

    24.03.2016 09:23
    Правда
    Nije to pravda, mnogi su se direktorski i ugledni sincici provlacili, ni sa uslovom za ovakva zlodela, drogirani i pijani, samo kad tata plati advokata, a zajedno idu svi na vikendicu sa sudijom i tuziocem, onda mladost bude opravdanje.
    A siroti Novaci leze robiju zbog 3 piva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika