Dok je krao bicikl naišao vlasnik

Tridesetogodišnji muškarac iz Kruševca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć pokušao da ukrade bicikl iz garaže jednog Novosađanina.
Vlasnik garaže je zatekao lopova na licu mesta, te je pokušao da spreči krađu.
 
Tada je došlo do tuče u kojoj su obojica zadobili lakše povrede.
 
Nakon što je utvrđeno da za osumnjičenim tragaju pravosudni organi u Kruševcu i Zaječaru, novosadska policija ga je sprovela u kruševačku policijsku upravu.
  • miki-ssss

    28.05.2016 10:00
    TREBAO GA VEZATI 48 SATA
    Trebao ga vezati lancima na 48 sata i napisatimu na plakatu da je to i to napravio hteo da sanira biciklu i da ga svi vide.
    Ali najverovatnije ga nece ni osuditi jer nije hteo slucajno se desilo nije imao nesto para za cigarete s marijuhanom pa mu je trebalo para .
  • 314

    25.05.2016 01:23
    svi koji komentare ocene sa "palcem na dole" sigurno imaju neke veze sa kriminalom i lopovlukom
  • voja

    24.05.2016 22:39
    privatni posed
    Oceli se setiti nasi pravosudni ili koji god vec organi da izglasaju zakon o privatnom posedu,,slicnu situaciju sam imao pa zamalo da nisam ja zaglavio mesto provalnika........nisam mu skuvao kafu i ponudioga cigaretom,gospodin lopov lepo odšetao i nikom ništa...znajum lopurde da ih zakon stiti ali bogami nek samo probaju nece vise mirno odšetati snaci ce ga nestoo....ovo vise nema smisla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika