Privedeni novosadski prosjaci, među njima i gatara

Novosadska policija privela je 38 prosjaka, od kojih je 11 maloletno.
Takođe, policija je zatekla i jednu odraslu osobu koja je proricala sudbinu. 
 
Odrasli su u skraćenom postupku sprovedeni nadležnom sudu i izricane su im novčane i kazne zatvora, a maloletnici su predati radnicima Centra za socijalni rad. 
 
Policija najavljuje da će i dalje intenzivno raditi na suzbijanju prosjačenja.
  • ja sam

    18.06.2016 11:28
    Nije njima lako,ne treba kriviti decu. I treba sve da ih privedu. Decu u domove , radnosposobnima dati posao bilo kakav i eto resenja. Kome se ponovi zatvor. Stvarno su dosadni pogotovo mi je ruzno ispred crkve kad ih vidim kad posedaju a faca uvezbana i daj koji dinar uz obavezan pomen Boga. molim gradske vlasti da postave kontejnere za reciklazu svuuuuuda jer otvaraju i podzemne zbog flasa kartona. Olaksajte im zivot i sigurna sam da je drustveno korisno i ekoloski ispravno.
  • Lenka

    16.06.2016 22:27
    Hah, mene danas u popodnevnim casovima ispred Elektrovojvodine startovala jedna "da ti gataam", a na semaforu preko puta glavne poste vidim dva tamnoputa decaka idu od auta od auta u potrazi za "kojim dinarom". Tako da, imate vi jos mnoooogooo da radite da biste ovaj grad doveli u red, bar sto se prosjacenja tice.
  • @Terješkova

    16.06.2016 15:08
    Nedeljno? Svakog dana, vise puta. A samo da mi je znati ko od komsija im otvori vrata na interfon ili ih propusti sa sobom, pa da njemu namazem kvaku sa otpadnim tvarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika