FOTO: Pucnjava na Limanu, jedan mladić teže, jedan lakše ranjen

Dvojica Novosađana ranjena su iz vatrenog oružja u pucnjavi oko 22 časa kod Bulevara cara Lazara i Milice Stojadinović Srpkinje, u uličnom prolazu na Limanu II.
Kako za 021 kažu u Urgentnom centru, Novosađanin A. N. (30) u pucnjavi je zadobio teške telesne povrede i operisan je. Nakon operacije prevezen je na dalje lečenje na Kliniku za vaskularnu hirurgiju KCV.
 
Lakše je u obračunu povređen U. J. (28) iz Novog Sada, koji je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru prebačen na Kliniku za ortopediju.
 
Kako je potvrđeno za 021, Hitna pomoć nije intervenisala. Povređeni u pucnjavi su privatnim vozilom prebačeni u Urgentni centar.
 
Novosadska kriminalistička policija navodno je uhapsila počinioca.
  • sarma

    13.07.2016 15:15
    @Statista
    To je stopa svih ubistava, kao što ste pomenuli za Francuze koji se truju i kolju. Ovde pričamo o pucnjavama na ulici, gde običan čovek može da nastrada ni kriv ni dužan od zalutalog metka. U ovih 1.3 ubistava po 100k stanovnika ulaze i pijane svađe, tuče navijača i bračne razmirice koje se završe tragično itd, što je neka druga tema (takođe strašna). Danas svako malo izađe vest o pucnjavi, što mi se čini da nije bio tako čest slučaj ranijih godina.
  • Statista

    12.07.2016 21:37
    "Sokirani smo pucnjavama u Americi a kod nas pucnjave svaki dan . SAD = 324 miliona stanovnika , Srbija = 6,5 miliona stanovnika."


    Stopa ubistava (na 100.000 stanovnika)

    SAD 3.9
    Grenland 1.8
    Belgija 1.8
    Mađarska 1.5
    Srbija 1.3
    Francuska 1.2
    Švajcarska 0.5

    Kod nas preovlađuje vatreno oružje, dok Francuzi, recimo, više vole da se truju i kolju.
  • Milutin

    12.07.2016 09:22
    Palma
    Selim se u Jagodinu kod Dragana Markovica Palme, tamo je najsigurnije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika