Osumnjičeni za ubistvo u Suseku ćutao pred tužiocem, određen mu pritvor

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana Bošku M. (65) iz Suseka, osumnjičenom da je u četvrtak pre podne u tom selu iz lovačke puške ubio komšiju Milomira Duranića (65), a teško ranio Jovanku Paroški (59).
Osumnjičeni se tokom saslušanja pred zamenikom višeg javnog tužioca branio ćutanjem, uz jedinu napomenu da je s ubijenim već godinama bio u svađi, prenosi Dnevnik.
 
Podsećamo, ubistvo se dogodilo u četvrtak, oko 9.30 časova, kada je Boško M. ušao u dvorište Duranićeve kuće u Ulici Nikole Tesle u Suseku i s dvadesetak metara udaljenosti pucao u Duranića, koji je bio u voćnjaku. Nakon toga je pucao i na Jovanku Paroški, koja je u teškom stanju zbrinuta na Institutu u Sremskoj Kamenici.
 
Po navodima poznanika dveju familija, nesuglasice, koje su u četvrtak kulminirale ubistvom, traju već godinama i započele su zbog svađe oko ograde između njihovih imanja, a u novosadskom sudu se već četiri godine vodi i jedna parnica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika