Mladić uhapšen jer je pipao Novosađanke

Novosadska policija uhapsila je 20-godišnjeg Novosađanina neposredno pošto je, kako se sumnja, učinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Policija ga je uhvatila posle dojave jedne Novosađanke da ju je osumnjičeni, dok je prolazila pored njega, dodirnuo po telu na nepriličan način, a sumnja se da je isto učinio i desetak minuta ranije, na drugoj lokaciji.

Protiv mladića će biti podneta krivična prijava.

  • Vlad

    22.08.2017 13:58
    heat
    Jebote klinac za nista dobija najgori heat.
    A kad se desi pravi zlocin niko nista nije video, kamere nisu radile itd...
  • @Buba

    08.08.2016 23:14
    Da li ti znas nastrana osobo sta je silovanje i pokusaj silovanja? To su grozne stvari. Lepo pise - dok je prolazila pored njega, dodirnuo po telu na nepriličan način - to nije silovanje ni u pokusaju. Manite se tih bolesnih americkih fazona gde su svi muskarci siledzije. Decko treba da odgovara kako to ne bi radio ubuduce, ali klinca optuziti za silovanje je malo preterano.
  • Buba

    08.08.2016 16:58
    Mladic uhapsen jer je pipao No
    Prvo: On ih nije pipkao,vec ih je napadao u pokusaju silovanja
    Drugo: Istog dana u popodnevnim satima je pusten kuci.
    Pijanoj osobi se izrice kazna zadrzavanja od 24 h.
    Sto znaci ako niste kaznjavani,a pokusali silovanje,vi ste za manje od 24 h. slobodni,a pijanac je opasniji po okolinu od Vas.
    Da li je to u redu?
    Sreca po te zene sto su uspele da se odbrane,ali trauma ostaje i treba ce dosta psiholoske podrske od porodice i okruzenja da bi se mogle vratiti svakodnevici.
    Ne kazem da treba dozivotna za ovakve slucajeve,ali primerena kazna da.
    Ako ce svaki naredni pokusaj silovanja biti pusten na slobodu,gde je tu odgovornost drustva,a zrtve ispadaju krivci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika