Autobus GSP-a udario starca kod Futoške pijace

Muškarac star 83 godine teško je povređen kada je na njega jutros oko sedam časova kod Futoške pijace na Bulevaru oslobođenja udario autobus GSP-a.

Kako 021 saznaje, na telefon Hitne pomoći prijavljeno je da je autobus GSP-a zakačio pešaka, koji je pri tome zadobio tešku povredu noge.

Hitna pomoć je zbrinula muškarca i prevezla ga u Urgentni centar.

Druga ekipa Hitne pomoći je intervenisala zbog 37-godišnje ženske osobe kojoj je pozlilo na licu mesta.

  • Sanja Lovren

    12.08.2016 22:09
    Izbor
    Da tacno je da se ne posvecuje dovoljno paznje prilikom odabira vozaca zato se u poslednje vreme sve cesce i desavaju ovakve situacije. A pored toga prekovremen rad vozaca i cest rad na slobodan dan dovode do premora istih ... eto teme za razisljanje dal da se sutra vozite bus -om
  • nebojsa

    12.08.2016 19:46
    podrska za brata vozaca
    podrska mom bratu vozacu, nemamte pojma u kakvim se situacijama nalazimo tokom jednog dana u saobracaju, DA LI ZNATE DA PENZIONERI PRAVE NAJVECE PREKRSAJE, TRCE ZA AUTOBUSIMA , GURAJU RUKE U VRATA PA IH AUTOBUS POVUCE, ISTRCAVAJU ISPRED AUTOBUSA U POKRETU U NAMERI DA GA ZAUSTAVE, ISKORACUJU NA KOLOVOZ SA TROTOARA DOK AUTOBUS PRISTAJE NA STAJALISTE, I BRDO SUCAJEVA GDE NAM OTEZAVAJU RAD, JAKO SU DRSKI SEBICNI I BEZOBRAZNI, BAGRA PENZIONERSKA TREBA IM ODUZETI BESPLATNE KARTE PO CEO DAN SE VOZAJU ZA DZABE I SMETAJU LJUDIMA KOJI IMAJU OBAVEZE, ANAMA STALNO PRAVE PROBLEME PA SE POSLE ZALE NASIM SEFOVIMA, BAGRA IZLAZI NA PREDNJA VRATA I PRAVI ZASTOJ PA POSLE SE ZALE KAKO KASNI AUTOBUS, POSTAVITE SE MALO NA NASE MESTOVPA CETE VIDETI DA NISU VOZACI NAJGORI!!!!!!!
  • marina

    12.08.2016 17:04
    @pesak
    Ja sam napisala realan komentar. Da tako je. Desi se previd. A ti ako si siguran I nemas strah, izvoli. Tvoj zivot tvoja stvar. Nece te niko drugi sacuvati. I znas sta, taj tvoj stav mi lici na onu vrstu, sa slusalicama u usima, koja se namerno vuce I Kad Im je crveno, sto namerno usporis 50 ljudi, sto ti jedan zaustavis mozda 6 auta, sto je mozda u jednom od tih 6 majka sa bolesnim detetom. Sto ne vidis da se npr zbog tvog izletanja moze desiti lanccani udes. E to je tvoje pravo. Da tako Mislis. Posle kriv svako. Jok. Sami smo krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika