Tri udesa u Novom Sadu za manje od sat vremena

Za manje od sat vremena, u Novom Sadu su se dogodile čak tri saobraćajne nezgode.
Muškarac star 49 godina zadobio je teže povrede glave, dok je 25-godišnja devojka zadobila lakše povrede ramena i kuka u udesu koji se dogodio oko 16 časova na uglu Temerinske i Ulice Branka Radičevića.  Oboje su zbrinuti i prevezeni u Urgentni centar. 
 
Ranije tokom dana, oko 14:40, u Hajduk Veljkovoj, povređena su trojica muškaraca, koji imaju 31, 38 i 42 godine. Sva trojica zadobila su lakšu povredu vrata i zbrinuti su na licu mesta.
 
Samo desetak minuta kasnije došlo je do udesa u Sremskoj Kamenici, na Iriškom putu, kod kafane "Sunce", u kojem su povređeni muškarac i žena, oboje 42-ogodišnjaci. Kako kažu u Hitnoj pomoći, žena ima naizgled lakše povrede ramena i grudnog koša, dok je muškarac zadobio lakšu povredu ruke, pa su prevezeni u Urgentni centar.     
  • baba

    16.08.2016 11:52
    opet ja ispala naivna
    mislila sam da one silne kamere snimaju nepravilnosti a milicija vidi i kaznjava
  • Jana

    16.08.2016 09:30
    Tuga
    Videla sam juce mesto udesa u Temerinskoj ulici. Devojka kojoj su pruzali pomoć je bila u venčanici. Prilično jeziv i nerealan prizor. Nadam se da su svi dobro.
  • Franko

    16.08.2016 06:49
    Na Bulevaru Evrope jucer nama se otvori zeleno prva dva auta predamnom krenu kad iz Hadji Ruvimove prema naselju proleti Fiat sivi Punto na njemu vec par sekundi puno crveno. Dobro da nije bilo kretena u Audijima koji prolete po desnoj traci koja skrece prema naselju jer to rade svaki dan uvek jedni te isti inace bi bio masakr posto je na svim semaforima popodne puno ljudi sa decom kolicima setaju se.
    Jos jedan Audi je proletio kod Higienskog isto tako produzio ravno na traci za skretanje desno.
    Sve to je samo posljedica nekulture nije samo sto policija ne radi svoj posao naravno da ga ne radi jer da ima kaznjavanja nebi ovako vozili.
    Onda se nadju izgovori pa narod nema para slabe plate itd. Ma hajde i onda se treba u autu koji je oruzje za ubijanje psihicki ispucavati svoje frustracije sto ti zena nije dala platu da spiskas u kockarnici kladionici ili na alkohol.
    Odvratan narod koji se doselio izvinite postenim dobrim ljudima ali N. Sad pogledajte slike starog grada kako se to vozilo, ima cak i video kako se postovao zakon kod pesackog prelaza vide se Ficoti, Fiat 125, Tristaci, Mercedes i po koji BMW.
    Divljaci iz prasume po imenu Krajina divljaju. I kad im kazes u facu? Reakcija = nasilje agresija psovanje napad silom. I onda mi Vi recite ko se tako ponasa? Vojvodjani? Ne mislim na nacionalnoj razini nego na Pokrajinskoj prema divljacima iz Krajine koji se ponasaju tako. Mama vodi sina ovaj pojede kekse i ladno baci kutiju, pazi mama vidi i potapsa sina po glavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika