FOTO: Teže povređen motociklista na Klisi, povređen i biciklista na Bulevaru Evrope

Motociklista star 24 godine teže je povređen u udesu koji se dogodio oko 13 časova u Partizanskoj ulici na Salajci.
Prema rečima Kristine Jovanović iz Hitne pomoći, u pitanju su teže povrede lakta, a mladić je prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. Na ovoj deonici se stvorila gužva.
 
 
Takođe, biciklista star 57 godina povređen je oko 13 časova u saobraćajnoj nezgoda na uglu Bulevara Evrope i Futoške ulice, kod hotela Holiday Inn. On je zadobio lakše povrede kičme, te je prevezen u Urgentni centar.
Nešto ranije, oko 10 časova na raskrsnici na Mišeluku se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su oštećena dva automobila, dok povređenih nije bilo.
 
 
 
 
  • Eduard

    22.08.2016 11:15
    Pazite se Alfa Romea crvene boje NS tablica luduje prolazi kroz crveno i bahati se.
    Prijavljen je danas Policiji sa snimkom kamere u autu i slikama kako prolazi na Kornelija Stankovica na crveno sa druge trake u desno.
    Sve ovakve treba javno postaviti slike i poslati policiji da kaznjava. Model auta sve govori.
    Frustracije Alfista bolesnika. Tata mu kupio Alfu balavac se jos kurchi sa srednjim prstom. Kad sam ga sustigao reko sam mu ajde sad mi pokazi srednji prst ako imas muda pa se nije usudio. Skakao bi mu po haubi i krovu da bi ostala samo Dacia od Alfe. :) Grrrrrr

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika