Novosadska policija uhapsila prostitutke i njihove mušterije

Novosadska policija podnela je zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri osobe zbog narušavanja javnog reda i mira prostitucijom.

Novosadska policija podnela je zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv četiri osobe zbog narušavanja javnog reda i mira prostitucijom.

U skraćenom postupku, tri osobe su dovedene u Prekršajni sud gde su im izrečene novčane i kazne zatvora, po 30 dana dvema Novosađankama i 10 dana jednoj Subotičanki.

Dve osobe, koje su koristile usluge prostitucije, osuđene su na novčane kazne u iznosu od po 50.000 dinara.
 

  • jo

    13.10.2016 13:51
    Banalnost
    Kazniš nekog sa 50000 ko je svojevoljno hteo da koristi njihove usluge i da za to plati a kad promeniš članstvo u stranci 10 puta za života onda je gratis od države.Što se mene tiče i jedno i drugo je ista radnja da ne pišem šta i kako se zove.Samo je razlika što neko prodaje telo a neko obraz i poštenje.O cenama jednog i drugog i da ne pišem
  • Filip

    13.10.2016 10:10
    Legalizacija
    Legalizovati prostituciju. Benefiti su višestruki po sve:
    - ljudi koji se njome bave imaju zadravstvenu zaštitu, mogu da registruju agenciju, imaju higijenske uslove i normalan toalet, osiguranje na radu.
    - država ubira porez kao i od svega što se naplaćuje, i eventualno akcize?
    - ...
  • !

    11.10.2016 12:16
    Nigde ni u jednoj zemlji prohibicija ovog posla nije uspela, dok su u zemljama gde su legalizovali, bili iznenadjeni pozitivnim rezultatima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika