Dečak i dvojica biciklista povređeni u udesima na Podbari i na Iriškom vencu

Četiri osobe, od kojih je jedan 13-godišnjak, povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u utorak u Novom Sadu.

U nezgodi koja se dogodila oko sedam časova na Iriškom vencu povređene su dve osobe. Lakše povrede grudnog koša i kolena zadobio je 13-godišnji dečak, dok je 47-godišnja žena lakše povredila grudni koš.

Kako za 021.rs kaže portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać interventne ekipe su reagovale još dva puta tokom dana, kada su u saobraćajnim nezgodama povređena dvojica biciklista.

"Oko 11 časova na uglu Temerinske i Almaške, povređen je biciklista star 24 godine. On je zadobio naizgled lakše povrede ruke i noge. Reagovali smo i na uglu Patrijarha Čarnojevića i Temerinske oko 16 časova, kada je povređen još jedan biciklista. U pitanju je muškarac star 29 godina i on je povredio leđa i nogu", navodi Bursać.

Naša sagovornica dodaje da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar, odnosno Dečju bolnicu, na dalje zbrinjavanje. 

  • Stoka

    26.10.2016 10:34
    To je zato, što kažu da u NS ima previše semafora. Kao, usporiće se saobraćaj.
    Kad ono - u gradu je propisano 50 km/h.
    A prosečna vožnja istih tih vozača koji galame za semafore je 80 km/h, i to po kiši.
    A ne budi lenji dostižu i 120 km/h kad su neraspoloženi ili imaju priliku.
    Jure ljudi da stignu zeleno svetlo, jer sve onazis do Onazisa i sa sekudnama gube neslućeno srpsko bogatstvo, ako kasnije stignu.
    Toliko o istini kakvi smo.
    Pa se čudimo i krivimo pešake.
    A biciklisti takođe jure 50-60 km/h po stazama.
    Briga njega ako ubije starijeg sugrađanina.
    Nema kamere, nema tablice - ode on.
    Mislim da bi bilo pošteno u zakon o Saobraćaju ubaciti pravo saobraćajca da pretuče vozača. I podeliti im pendreke, ali one veće.
  • riba na suvom

    26.10.2016 08:30
    Kada bi policija stavila neki automaski radar (koji hvata samo preko 55kmh) da snima jedan dan (noć pogotovo, jer neki idu i preko 80), na potezu od Gundulićeve do Partizanske (u oba pravca), zaradili bi mesečne plate za ceo MUP Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika