Tragedija mladog bračnog para kod Siriga, devojka poginula, mladić teško povređen

Dvadesetšestogodišnja Andrea Š. je poginula, dok je njen tri godine stariji suprug Ž. Š. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova u blizini Siriga, saznaje 021.rs.
Supružnici su iz Srbobrana.
 
Kako nam je potvrđeno u policiji, automobil u kom se nalazio mladi bračni par sleteo je sa puta, a vozač je bio u papučama.
 
Kako je došlo do tragedije još uvek nije poznato. Povređeni mladić je vozilom Hitne pomoći odmah prebačen u Klinički centar Vojvodine.
 
U KCV je za 021 rečeno da se nalazi u teškom stanju i da je trenutno na jednici intenzivne nege.
 
Uviđaj je još uvek u toku.
  • temerin

    09.12.2016 21:58
    ukleto
    da vam ja kazem nesto ako i cita ovo,,,put Temerin-Sirig ,,,Sirig-Srbobran...Temerin-Backo Gradiste.....
    to su ukleti putevi jel jako puno osoba je poginulo na tom putu i ne preporucuje se da se ide na taj put posle 12 sati uvece do sumraka jel se na tom putu desavaju svasta ugase se kola i zvukovi itd,, da vam ne pricam iz iskustva pisem ovo
  • au

    09.12.2016 21:03
    ju
    Isao sam jednu noc iz Siriga u Temerin,traktori naneli toliko blata na put da je klizavo bilo vise nego po ledu.Trebao da zakocim sreca moja sto nisam isao brzo.
  • mia

    09.12.2016 18:26
    E sada ovii stručnjaci za visokotehnološki kriminal, neka urade nešto istinski korisno i neka identifikuju ovog sa nadimkom "vozac". On je mnogo opasniji od one budale što je pretila premijeru.
    Ovde imamo posla sa terorističkom pretnjom na saobraćajnicama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika