Suprug poginule učiteljice iz OŠ "Jožef Atila" i dalje kritično

Dvadesetdevetogodišnji Žolt Šoltiš, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u petak kod Siriga, i dalje je u kritičnom stanju i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine.
U Kliničkom centru Vojvodine navode za 021.rs da je Žolt i dalje teškog opšteg stanja.
 
U udesu pre dva dana poginula je njegova supruga, 26-godišnja Andrea, koja je od siline udara ispala iz automobila. Oboje su iz Srbobrana i imaju malog dečaka.
 
Udes se dogodio u ranim jutarnjim satima kada je automobil "ford fokus", kojim je upravljao Žolt, iz zasad neutvrđenih razloga, sleteo s puta na krivini između Srbobrana i Siriga i potom udario u mostić preko kanala za odvodnjavanje. Žolt je tog jutra vozio Andreu na posao u Novi Sad.
 
Andrea je bila učiteljica u Osnovnoj školi "Jožef Atila" u Novom Sadu gde je radila u dnevnom boravku sa decom na mađarskom jeziku.
 
Na delu puta gde se dogodila tragedija ima dosta naslaga blata koje su sa okolnih njiva navukli kamioni i traktori u okviru poljoprivrednih radova, a od ranije je poznato kao "crna tačka" zbog slabe vidljivosti i zemlje po asfaltu.
  • Jovan

    11.12.2016 13:01
    Sinoć u Rumi, kod Hotela Borkovac, izlazim do automobila i vidim na desnoj strani puta prevrnut Renault Saxo. Iz njega izašla trojica (ili četvortica) momaka, srećom, nepovređeni. Razlog - brzina. Momak je vozio brzo, uleteo u blagu krivinu, ali je bilo veče, put klizav, i izleteo, posekao jedno drvo i prevrnuo se na krov. Kola uništena, vozač uznemiren. Momci treba da slave drugi rođendan, a vozač pogotovo, jer je mogao ubiti svoje drugare svojom nepažnjom. U ovom slučaju, kriv je muž koji je vozio u papučama i sigurno brzo, jer je jedan komentator rekao da je ona kasnila na posao - sada je više neće biti uopšte na poslu - putari koji ne održavaju puteve dovoljno i traktori koji za sobom ostavljaju gomile blata koje može biti veoma opasno. Jednačina za tragediju. Otvorite četvore oči, ljudi. Ništa vas neće vratiti kada vas smrt uzme, a smrti ćete se sačuvati ako budete odgovorni i pažljivi. Ljudi ne znaju sopstvene granice i granice svog automobila. I, onda dođe do ovoko nečega.
  • Vozač

    11.12.2016 12:11
    Mostić je verovatno izgrađen bez dozvole, a kanal pravljen za monsunske kiše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika