Požar na Detelinari izazvala plinska boca

Požar koji se dogodio juče u Ulici Oblačića Rada na Detelinari, u kom je nastradao Petar G. (80), izazvala je plinska boca.
Prema rečima stanara ove zgrade, oko12 časova čula se detonacija nakon čega je gust dim ispunio čitavu zgradu. Oni tvrde da je nastradali odneo plinsku bocu u podrum, koja je potom eksplodirala i prouzrokovala požar. 
 
Nastradali je, kako pričaju komšije, živeo sa sinom u zgradi, ali je često odlazio u podrum i u njemu provodio vreme. Navodno je u ovom prostoru ponekad i kuvao, pa se pretpostavlja da je zbog toga juče doneo plinsku bocu. 
 
U gašenju požara učestvovalo je pet vatrogasnih vozila i 13 vatrogasaca. Vatru su ugasili nakon sat vremena, a vatrogasci su ostali da dežuraju još neko vreme. 
 
Kako je za 021.rs ranije rečeno u Hitnoj pomoći, njihove ekipe su mogle samo da konstatuju smrt Petra G. Tri osobe su prevezene na Institut za plućne bolesti, jer su se nagutale dima, dok je šest osoba zbrinuto na licu mestu.
 
O ovom požaru možete čitati i OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika