Sinoć ponovo pucnjava u Novom Sadu, jedan ranjen, više uhapšenih

Jedna osoba je teško povređena u pucnjavi koja se dogodila sinoć u dva sata posle ponoći u Kisačkoj ulici, saznaje 021.
Prema našim nezvaničnim saznanjima, na ulici je došlo do sukoba između dve grupe, kada je jedna osoba upucana u stopalo.
 
Kako navode u Hitnoj pomoći, intervenisalo je dvoje kola, a zbrinute su tri osobe, dva muškarca starosti 34 i 37 godina, kao i jedna 34-godišnja žena. Oni su prevezeni u Urgentni centar, ali su nakon ukazane lekarski pomoći pušteni na kućno lečenje.
 
Policija je ubrzo nakon incidenta uhapsila počinioce, te se trenutno radi na njihovom procesuiranju. Tokom dana se očekuje i zvanično saopštenje policije u vezi sa ovim slučajem.
 
Ovaj incident se ne dovodi u vezu sa jučerašnjom pucnjavom ispred Osnovne škole "Đura Daničić", kada je ranjen Niko Uskoković, o čemu možete čitati OVDE.
  • G

    30.01.2017 16:58
    kategorički protiv cenzure!
    @Vojvosadjan - drago mi je da ste u nedostatku argumenata pokazali svoje pravo lice najobičnije ulične bitange. Žao mi je što se ne lečite.
    @Nemanja - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", i za vas mi je drago da po ko zna koji put javno i bez stida pokazujete svoje pravo lice i dokazujete da je ovo jedino čime umete da doprinesete bilo kojoj diskusiji. Drago mi je što ovime čvrsto potvrđujete da ćete ostati takvi kakvi jeste i na mestu na kojem jeste do kraja vašeg bednog života.
    Mogu samo zaključiti izrekom engleskog pesnika koji je za ovakav društveni otpad stvorio odličnu a kratku izreku - najbolja osveta je živeti dobro.
  • Vojvosadjan

    28.01.2017 20:17
    @Nemanja
    Gde si se njega setio gari :)) Bas je Polis :))
  • Nemanja

    28.01.2017 16:41
    Koliko je ovo dobra zabava deci. Svojevremeno su deca Polisa povremeno morala da ostave na miru - zove mama kući na ručak, padne mrak, mora se u školu... Ovde ga isturiraju za pola minuta preko neta i on vrišti čitav dan, i tako sve u krug. Čuda moderne tehnologije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika