Futožanin prodavao drogu

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Futožanina (40), zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu.
Sumnja se da je on prodao amfetamin dvadesetpetogodišnjem meštaninu, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.
 
Za ovo krivično delo tereti se još pet osoba iz Novog Sada, Šapca i Inđije, kod kojih je, juče, novosadska policija pronašla prah ili biljnu materiju za koje sumnja da su kokain, amfetamin ili marihuana, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, bez medicinske dokumentacije.
  • Slobodan

    04.03.2017 19:38
    Zelena livada
    Od kupusa leba nema
  • Zare

    01.03.2017 20:27
    A šta je to Futožanin? Titula ili nadimak? Zar čovek nema inicijale bar?
  • Zemo

    01.03.2017 17:08
    xaxxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaa
    .xaxxxaaxaxaaaa.... ma nije moguće??? FUTOŽAN- ma to je naka greška :) :) :) pustite čoveka, nema ko da mu narani svinje :) :) :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika