Na Limanu i Podbari prodavali drogu

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv dvojice osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima.
Na Limanu je policija kod Beočinca (19) pronašla dve najlon kese sa oko 100 grama marihuane, pa se on tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Za isto krivično delo osumnjičen je i Novosađanin (30) koji je, bežeći od policije, na Podbari, odbacio jedanaest paketića od kojih devet sa marihuanom i dva sa amfetaminom. Kada ga je policija sustigla, kod njega je pronađen još jedan paketić sa amfetaminom.
 
Protiv obojice biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku.

Teme

droga
  • Napalmdet

    23.03.2017 19:46
    @Radovan

    Pa droga i služi da se prorede debili. Napravi decu koja nisu debili, a ove batali.
  • apac

    23.03.2017 07:59
    Neko vam je rekao
    Drogu hapsite drogu..ne lekovitu vutru..ko zna zna ko nezna naučiće..a ko je glupson nikad. Kad bi loncar zabranio metadone bupove i ostala govno na recept spasio bi državu..kad su heroin digli zadnji put..kao da ga nema .i da..da vidimo dali ce ono gospoče od Stefketa da spali onu tonu ili ide kombina dalje.. legalizujte vutru i lečite ljude pravite ulje i spasavate se..ali stvarno..ne lečite ljude bojnim otrovima
  • AlijaNS

    22.03.2017 20:57
    Nemoj onda glasati sad na izborima...više veze sa dilerima imaju svi predsednički kandidati nego (čak i tvoja) deca koju uništavaju i koja će da robijaju i/ili snose ostale posledice, a i kandidati i dileri (bar oni srednji pa nagore) će da ti pune glavu kako je to loše i da ti otimaju novac za iamginarnu borbu protiv sebe samih!!!zar ti to nije jasno već, jado???A takvi praznoglavci, palamudi i mudrojebi sa stečenim predrasudama o temama o kojima verovatno ništa ni ne znaju najčešće i dočekaju da im se deca uvale u slična govna...zato nemoj smrti nikome prizivati, već objasni svojoj deci razlike i obrazuj ih!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika