Sedmoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu i okolini

Sedam osoba povređeno je u više udesa koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu i okolini.
Sedmoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs

Prvi udes dogodio se oko 6:30 časova na putu od Kisača ka Stepanovićevu, gde su povređene četiri osobe, starosti oko 20 i 21 godinu. Svi su zadobili lakše telesne povrede i prevezeni su u Urgetni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 8:45 časova na uglu Partizanske i Temerinske ulice, gde je u sudaru povređen 44-ogodišnji muškarac. On je zadobio naizgled lakše povrede noge i prevezen je na dalje preglede u Klinički centar Vojvodine.

Na uglu Bulevara kralja Petra I i ulice Branimira Ćosića oko 10 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen motociklista star 30 godina. On je zadobio lakše povrede glave i kontuzione povrede kičme, a ekipa Hitne pomoći ga je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezla u Urgentni centar.

Još jedna saobraćajna nezgoda se dogodila oko 22 časa u Kovilju. Tom prilikom povređena je 20-ogodišnja devojka. Hitna pomoć je nakon zbrinjavanja na licu mesta uz sumnju na prelom potkolenice devojku prevezla u Urgentni centar.

Dodajmo još da se u Novom Sadu juče tokom prepodneva dogodilo dvostruko samoubistvo, o čemu opširnije možete pročitati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika