FOTO: Mladić višestruko povređen prilikom pada sa zgrade na Grbavici u stabilnom stanju

N.A. (22) povređen je danas oko 13 časova prilikom pada sa visine na Grbavici, saznaje 021.rs.

Kako je za 021 rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, mladić je zadobio višestruke telesne povrede, za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, i zadržan je na lečenju.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs ranije potvrdili da su imali intervenciju na uglu Bulevara cara Lazara, Hopovske i Krilove, nakon što je na broj 194 prijavljeno da je čovek pao sa visine.

- Na licu mesta smo zatekli mladića rođenog 1995. godine sa teškim povredama skočnog zgloba i kuka. Nakon zbrinjavanja, prebačen je u Urgentni centar na dalje preglede - rekli su u Hitnoj pomoći.

U novosadskoj policiji su naveli da nisu imali prijavu da se dogodila nezgoda na gradilištu kompanije "Aleksandar" koje se tu nalazi. Takođe, i u inspekciji rada je za 021.rs rečeno da im niko nije prijavio nezgodu na radu.

  • Pera

    27.05.2017 07:34
    Ih
    Kakva inspekcija pa oni nista ne rade koja god ,pogotovu gradjevinska inspekcija leglo neradnika i neznalica
  • sindikalac

    26.05.2017 19:26
    Inspekcijo rada, stidi se.
  • VladimirNS

    26.05.2017 18:07
    @Aleksandar?
    Ne bi me čudilo da tako i bude na kraju. Šetao tuda i samoinicijativno se popeo na skelu sa sve fanglom i mistrijom. Svi mi ponekad krenemo u šetnjicu sa zidarskim alatom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika