FOTO: Veliki požar u Veterniku, izgorela hala

U Vetreniku u skladištu kopanije Mas Promet na uglu Rodine i Paunove ulice, danas oko 17 časova došlo je do velikog požara u kojem je izgorela hala gde se prizvodi PVC stolarija.
Povređenih u požaru nema, potvrđeno je u Hitnoj pomoći.
 
Na teren je odmah izašlo sedam vozila i 14 vatrogasaca.
 
"Izgorela je hala gde se proizvodila PVC stolarija, veličine oko 350 kvadrata", rečeno je u Vatrogasnoj službi.
 
U skladištu je goreo građevinski materijal, a pošto je vatra zahvatila hemikalije ili gumu, crni gusti dim se video se i iz većeg zapadnog dela Novog Sada.
 
  • SIKI

    04.06.2017 15:13
    Bolesnici
    Halo bolesnici ja sam se u tu firmu Mas Promet zaposlio pre 15 godina radio sam dosta dugo gazdarica je super žena po dobroti neprikosnovena tu gde je sada škola na toj poljani smo mi sa gazdom igrali fudbal.Ko vam je kriv što ste gradili tu školu .Pozdrav MASOVCIMA
  • Bibi

    02.06.2017 22:53
    Filipe, vrlo sam upucena u to koliko stovariste postoji. U pravu si, konkretna hala koja je izgorela jeste sagradjena nedavno, ali pomenuta firmu tu postoji preko 20 godina i vlasnik moze na svom placu da gradi hale i pomocne objekte dok god ima dozvolu za to. Poenta je da je stovariste postojalo i u vreme izgradnje skole i vrtica, samo su vremenom dogradjeni jos neki objekti na njihovom placu. Infrastruktura tog dela Veternika je neadekvatna sa stovaristem ili bez njega.
  • Nepoznato

    02.06.2017 21:44
    Stovariste gradjevinskog materijala na datoj lokaciji postoji vec 21 godinu. Skola je napravljena pre 7 godina, a vrtic je pre dve godine. Najveci problem naselja Fester jeste neadekvatna infrastruktura. Gradjani ovog naselja su vec nebrojeni broj puta trazili od gradskih vlasti da ucine nesto po tom pitanju. Ko je u ovom slucaju kriv sto ne postoje adekvatni prilazi skoli i vrticu? Cela jucerasnja situacija nikome nije bila prijatna. Ja sam svesna da su roditelji zabrinuti za bezbednost svoje dece, ali ne treba ni svaljivati svu krivicu na stovariste; jer postoje i mnogi drugi faktori koji ugrozavaju bezbednost dece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika