FOTO: Motociklista i pešak teško povređeni na Bulevaru oslobođenja

Dvojica muškaraca teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi juče popodne na Bulevaru oslobođenja kod Futoške pijace.
Motor je oborio pešaka koji je prelazio van pešačkog prelaza, a teško su povređeni motorista i pešak, Š.D. (39) i U.I. (26), koji su odmah prevezeni u Urgentni centar.
 
Zbog uviđaja, privremeno su se stvorile velike gužve na tom delu Bulevara. Policija i istražni sudija bili su na terenu, a više informacija znaće se nakon saopštenja policije.
 
Nezvanično, do nezgode je došlo kada je Š.D. upravljajući motociklom, skrenuo iz Ćirpanove ulice u Bulevar oslobođenja i tom prilikom udario U.I. koji je prelazio saobraćajnicu van pešačkog prelaza, provlačeći se između automobila. 
  • Posmatrač

    05.06.2017 05:52
    pešak udario motociklistu
    Zvuči neverovatno ali je momak toliko brzo pretrčao bulevar između automobila da motorista nije imao šanse da ga vidi. Drugo, dečko je naleteo na motor sa strane i oborio ga.
  • Musa kesedzija

    04.06.2017 10:28
    Sladoled
    Gospodine bokios morate hitno na pregled glave dok nije kasno.
  • /

    04.06.2017 09:04
    /
    tumacenje je jednostavno- dvosmisleno iz predumisljaja umesto prepisan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika