U Novom Sadu zaplenjeno 1.800 tableta ekstazija i tri kilograma marihuane

Policija je u Novom Sadu zaplenila više od tri kilograma marihuane i 1.830 tableta ekstazija i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su prodavale drogu.
Pretresom stana u kome boravi Novosađanin M. S. (41) policija je pronašla oko tri kilograma marihuane, 1.186 tableta ekstazija i 14,5 grama amfetamina. U stanu je pronađena i vaga za precizno merenje, mašina za vakumiranje i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. 
 
Uhapšeni su i D.I. (30) i S.I. (33) iz Novog Sada. Pretresom stana koji koristi D.I. policajci su pronašli 400 tableta ekstazija, a kod S.I. još 47 ovih tableta.
 
Protiv još dvojice osumnjičenih, iz Zemuna i Nove Pazove, kod kojih su nađene ukupno 132 tablete ekstazija, biće podnete krivične prijave. 
 
 
Policija je pronašla narkotike - marihuanu, amfetamin ili ekstazi, kod još 27 osoba. Među njima je šestoro stranih državljana koji su privedeni, a protiv svih će biti podnete krivične prijave.
  • Alek

    07.07.2017 18:02
    Celo selo smrce belo....
    EEEE ala ce da se obrne kapital....

    Oslobodite kanabis.... Duvan je opasniji od njega....
  • ciribuciriba

    07.07.2017 11:55
    Droga
    Svi prozivate EXIT a kod Mileta Kitica i Djanija mos naci vise gudre nego na celom exit-u....e vi moji....svratite malo na "narodnjake" da vidis kako se vuce belo....
  • Lela

    07.07.2017 10:28
    Pod mač bato!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika