Kolima udario devojku na trotoaru na Klisi, pa pokušao da pobegne

S.V. (30) iz Novog Sada teško je povređena u udesu koji se oko 17:30 časova dogodio na uglu ulica Paje Radosavljevića i Omladinske na Klisi.
Kolima udario devojku na trotoaru na Klisi, pa pokušao da pobegne
Foto: 021.rs
Kako je za 021 rekla doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, intervenisale su dve njihove ekipe. Devojka je sa višestrukim teškim povredama prevezena na reanimaciju u Urgentni centar, dok je za sada nepoznati muškarac, prevezen na neurologiju.
 
Kako piše "Dnevnik", muškarac je vozeći crveni "pežo" iz pravca Ulice Paje Radosavljevića pri velikoj brzini udario u devojku koja je tek izašla iz kola pred svojom kućom i stajala je na trotoaru. Od siline udara devojka je odbačena na ogradu pored puta. Potom je devojka još jednom pala na isti automobil koji je nastavio da se kreće, da bi potom udario u obližnje drvo i zaustavio se.
 
Vozač je potom izašao iz automobila i počeo da beži, ali su prolaznici reagovali i zaustavili ga.
 
Policija je obavila uviđaj.
  • Kernel

    11.07.2017 03:34
    Mala ispravka :
    na Klisi nema trotoara. Žena se nalazila na zelenoj površini. A manijak je divljao vrlo uskim ulicama. A putari su izrovali Omladinsku...
  • Mirko

    10.07.2017 06:41
    Ko deli dozvole?
    Ko deli dozvole za vožnju? Ko daje olako lekarska uverenja da je neko sposoban da bude vozač (fizički) a ne proveri da li je sposoban i psihički? Ko ga (vozača) je vaspitavao do 18?
  • PetarPP

    10.07.2017 01:25
    @Маркеђани
    "...dozvolu za zivot?!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika