Uhapšen zbog kokaina i pucnjave u kafiću u Sremskim Karlovcima

Ž.M. (36) uhapšen je sinoć nakon pucnjave u jednom kafiću u Sremskim Karlovcima, navode u novosadskoj policiji.
Uhapšen zbog kokaina i pucnjave u kafiću u Sremskim Karlovcima
Foto: Pixabay
On je prema saznanjima iz pištolja pucao u zid kafića, a u tom trenutku u lokalu bio je sam sa konobarima. Policija je stigla na lice mesta i uhapsila ga, a pored pištolja, kod njega je nađena i manja količina kokaina.
 
Protiv Ž. M. će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno nošenje oružja, ali i posedovanje narkotika i određeno mu je zadržavanje.
  • Peki

    14.07.2017 08:36
    Ivan Markovic
    Budi miran i man se gluposti . AKO ........ima mnogo toga AKO a jedno je da bi i ti mogao voziti ta kolica AKO....... Nadam se da ovo neces shvatiti kao uvredu nego kao SAVET.
  • DjakoN

    10.07.2017 22:53
    tuga...
    @Ivan Markovic

    Nisu ovi danasnji pucaci nesto precizni,pucaju po ljudima pa ih ostave dozivotne invalide da moras da mokris u kesu,dises na slamcicu ili setas na stakama dozivotno... Dzabe ti posle bilo koga da smestis u kolica.
  • Ivan Markovic

    10.07.2017 14:15
    Gadite mi se svi vi koji imate pistolje. vi ste ustvari kukavice male pi.kice znas kako bi rekli za vas vi ste olos ovog sveta. Ko god nosi noz ili pistolj je teska kukavica. Ku Ku Ku Ku...
    ajde ga upotrebi na meni, bolje da me ubijes odmah jer ako ostanem ziv vozices se u kolicima sa dva joystika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika