Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima i petogodišnja devojčica

Četiri osobe povređene su u tri nezgode na ulicama Novog Sada proteklog dana.
Četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima i petogodišnja devojčica
Foto: 021.rs
Žena (63) povređena je u nezgodi koja se oko 14:05 dogodila na uglu Braće Ribnikar i Doža Đerđa. Kako za 021 kaže dr Olivera Glumac iz Hitne pomoći, ona je zadobila kontuzione povrede karlice, zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Kontuzione povrede glave zadobila je 48-godišnja žena, a takođe je i kontuziju glave zadobila petogodišnja devojčica u nezgodi koja se oko 20:35 dogodila na kružnom toku, kod marketa "Rodić". Žena je zbrinuta i upućena na dalju dijagnostiku, a devojčica zbrinuta i prevezena u Dečiju bolnicu.
 
Muškarac (82) je povređen u nezgodi koja se oko 21:05 dogodila na Buelvaru oslobođenja 9. Zadobio je kontuzione povrede kuka i lakta, zbrinut je i prevezen u Urgentni centar, dodaje dr Glumac.
  • Vlada

    09.08.2017 11:25
    Novi Sad - Grad kulture u saobraćaju gde niko nikome ne staje, nervozno blicaju kada voziš po ograničenju, i niko živi ne zna kako se vozi u kružnom toku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika