Novosadskoj policajki razbijen nos na Železničkoj stanici

K. P. (25) iz Vrbasa uhapšen je zbog napada na policajku Mariju Marinković na Železničkoj stanici u Novom Sadu.
Kako je saopštila policija, jutros, oko 8:20 časova, građani su obavestili policiju da ih on uznemirava i da se neprimereno ponaša, u blizini Železničke stanice.
 
Kada je policijska službenica iz policijske ispostave sa Detelinare došla na lice mesta, osumnjičeni ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i razbio joj nos. Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je bio pod uticajem alkohola.
 
Marinkovićeva je zadobila frakturu nosnih kostiju.
 
Napadaču je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je napad i rekao da očekuje da "kao društvo i država pošaljemo snažnu poruku da su napadi na policajce koji se bore da bi Srbija bila bezbedna potpuno nedopustivi".
 
"Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža punu podršku Mariji Marinković koja je zadobila teške telesne povrede i traži oštru i snažnu reakciju pravosudnih organa koji moraju da pošalju poruku da su napadi na policajce nešto što naše društvo ne toleriše. Svima koji misle da mogu bahato da se ponašaju na ulicama moramo da pokažemo da to ne mogu da čine", naglasio je Stefanović.
 
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović i načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Milorad Šušnjić obišli su Mariju Marinković u Kliničkom centru Vojvodine.
  • Daki

    29.10.2017 12:07
    Zalosno
    Ha ha zbog nosa kao lezi dobro ste se slikali ajde sad na rucak negde mi svakako placamo
  • Oko

    22.10.2017 14:03
    Pogledaj bolje
    Od kada se u bolnici lezi u prljavoj uniformi,odeci,mantilu.....Dosli,slikali se i otisli!
  • dusko

    21.10.2017 23:25
    napad na policajku
    osudjujem napad na policajku jer je zaista strasno i apelujem na sve drzavne organe jer i ja sam iz vrbasa da pod hitno nesto ucine jer setite se strasnog zlocina nad nevinim covekom u vrbasu 2015 godine kada je covek dosao da se prijavi na iro rada i sacekao na klupi u cenru vrbasa a sa ledja mu prilazi psihicki bolesnik i u manijakalnoj panici ubada ga nozem vise puta i usmrcuje jadnog i nevinog coveka.Biop je na psihijatriji par meseci i sada se slobodno seta ulicama vrbasa novog sada itd jer su roditelji njegovi dali garancije sto je neprihvatljoivo jer mi se gradjani vrbasa bojimo i ko garantuje nama da on ponoo nece nekoga ubiti u napadu psihickog stanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika