Vozač džipa pijan bežao od policije od Veternika do Avijacije

Vozač lend rovera R.L. (49) uhapšen je nakon policijske potere u Rumenačkoj ulici na Avijatičarskom naselju, sinoć oko 23 časa.
Prema saznanjima 021.rs, vozač je bio u alkoholisanom stanju, a od policije je bežao od Veternika, krećući se ka Sajlovu. Njega je jurilo nekoliko policijskih vozila, a potera je prošla kroz Novo naselje i Detelinaru.
 
Automobil je zaustavljen kada je vozač izgubio kontrolu i završio u dvorištu zgrade u Rumenačkoj 163. 
 
Na lice mesta je izašla i Hitna pomoć, a kako je rečeno za 021.rs, muškarac je zadobio lakšu povredu glave.
 
Kako saznajemo, on je imao 1,36 promila alkohola u krvi i zadržan je u 24-časovnom pritvoru, a protiv njega će biti podneto nekoliko krivičnih i prekršajnih prijava. Policija će ga teretiti za nasilničku vožnju, vožnju pod uticajem alkohola, za nezaustavljanje na znak policije, vožnju bez svetala i napuštanje mesta kontrole bez dozvole. Policija mu je istovremeno oduzela vozilo.
  • Milan Viskov

    14.01.2018 08:44
    Karlovci
    Ovakve sve divljake i nasilnike ja skinem video sa kamere u autu i odnesem Prometnoj Policiji i zahtevam da se krivicno goni nasilnik pre nego ubije neko dete ili druge ucesnike.
    Rigorozne kazne oduzimanje automobila i vozacke. Nakon toga redovno kontrolirati dali vozi auto. Upisite u Google NASILNICKA VOZNJA NOVI SAD i tipa u Audiju na Mostu da vidite kako luduje. Prijavljen Policiji jos se bahatio evo ti licna sta mi mozes ja sam iz Krajine. Bravo sram da te bude cime se on hvali. Onda je izvalio Ja sam Rijecanin iz Krajine hahaaha Otkad je Rijeka u krajini nema osnovnu skolu da zna da je Rijeka na moru a Krajina nema more. hahaaa Ma inteligencija im se svodi na Audi Ba znas ili BMW ili Mecka to je auto ba znas.A one sto parkiraju hoce da udju u lokal pored mosta uvek isti bahati kad im kazes kako si parkirao odmah nasilje odmah agresija ko si ti sta oces?
  • Обсервер

    13.01.2018 09:47
    Сведок
    Потера, 7-8 на једнога, боље него у америчким филмовима, улична забава, полицајци возачи јесу вешти, имају добра возила, али ипак брзо улећу у раскрснице кроз црвено светло. Пазите момци да не буде веће штете од користи, чувајте своје и туђе животе. Срећан рад !
  • dzungla

    12.01.2018 22:23
    Divljina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika