Devojka povređena kod Merkatora životno ugrožena

Dvadesetogodišnja P. N. teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi, juče oko 20 časova, na Bulevaru oslobođenja kod Merkatora.
Devojka povređena kod Merkatora životno ugrožena
Foto: 021
Ona je zadobila teške povrede glave i bez svesti je prevezena na reanimaciju.
 
Devojka je životno ugrožena i nalazi se na intenzivnoj nezi, potvrđeno je za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Nezvanično, devojku je udario automobil na pešačkom prelazu, za čijim je volanom bio mlađi muškarac. Više detalja biće poznato nakon saopštenja policije.
  • Pravda

    17.01.2018 20:33
    pobesneli vozaci
    Da li smo nacija ili neka zverska populacija...

    Dobro je da je neko primetio da ubrzaju kad vide pesaka, kao da hoce da ga ubiju...a to sam jednom iz busa video da vozac daje gas sa semafora ka zeleznickoj stanici direkt na neku zenu i babu koji su malo sporije prelazili pesacki...o tome sam tada pricao i evo ovo je jedna od posledica takvih kriminalaca...

    A ima i pesaka koji gledaju u mobilni stalno ili slusalice u usima itd. Ali je neverovatno da vozaci auta , pa cak i tezih kategorija vozila, ne shvataju da je njihova odgovornost mnogo veca od pesaka i bicikliste...

    Za pocetak bi trebalo bar poostriti i kontrolisati jako strogo polaganje za teze kategorije , autobus prvenstveno zbog vozaca GSP-a kojih je vecina divlja i namerno ne otvore 3 ili 4ta vrata prilikom izlaska a jedan je drzao i cepove u usima a nije otvorio i to naravno kukavicki podmuklo kada ima manje putnika...
  • @milost

    17.01.2018 10:15
    preminula je.saucesce porodici.
  • Milost

    17.01.2018 08:14
    Ako neko sazna kako je devojka neka ostavi komentar. Vraćam se na ovu vest danima. Strašno je kako život može u trenutku da se promeni zbog naše neopreznosti. Samo da ona bude dobro, nadam se da se oporavlja, i da neće biti trajnih posledica. Gospod da im pomogne oboma i njihovim porodicama. Nemojmo biti bez saosećanja, zamislite da se vama desilo ovako nešto, dal je bitno da li ste vi krivi ili pešak, kada se neko sada bori za život a vi ste učestvovali u tome. Da li možete da zamislite kako je tom mladiću sada, koja je to trauma za psihu? Da se vašem detetu desi tako nešto i vi biste sve učinili da se njegovo ime ne provlači kroz medije. Samo je bitno da ona bude dobro, lako ćemo i za krivicu i za kaznu. Ako ste verujući pomolite se za njenu dušu, zapalite sveću u Hramu.
    Neka nam svima Bog ispuni srce ljubavlju a razum mudrošću.
    Hristos se rodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika