Dvojica povređena u sudaru čamaca kod Žeželjevog mosta

Dve osobe povređene su u sudaru dva čamca koji se dogodio u petak uveče oko 20:30 časova kod Žeželjevog mosta.
Dvojica povređena u sudaru čamaca kod Žeželjevog mosta
Foto: 021.rs
Kako je u Hitnoj pomoći rečeno za 021, njihove ekipe intervenisale su kod Rečne policije na Keju žrtava racije, kod Žeželja. Tom prilikom na licu mesta zbrinuli su 42-ogodišnjeg muškarca koji je zadobio povrede glave i ramena, i 38-ogodišnjeg muškarca koji je zadobio povrede leđa. Oni su u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.
 
Prema nezvaničnim informacijama "Blica", sudarila su se dva čamca koja su išla u suprotnim smerovima, a jedno plovilo se nije zaustavilo nakon sudara. Osobe koje su upravljale drugim čamcem pobegle su sa mesta udesa i još se traga za njima.
 
Javni tužilac je obavešten o nezgodi, a inspekcija plovidbe će istražiti šta se tačno dogodilo.
  • Жареља

    21.08.2018 02:08
    Мој ћић
    Brus Vilis
    19.08.2018 • 17:17


    А ето, мој ћић кад је први пут дошао у Војводину, иако са вишегодишњим возачким стажом, одмах зауставио ауто и рекао: ај нек неко други вози, ја не умијем ово - нема кривина.
  • Lusi NS

    20.08.2018 17:10
    @Zivan: bilo je i toga, mene je na autobuskoj stanici, kod Higijenskog zavoda udario biciklista na sportskom biciklu i on je pao, ustao i pobegao. Ja sam udarila glavom o bankinu, imala silne hematome po telu i tezak potres mozga, tri meseca bila na bolovanju. Vinovnik nikada nije otkriven.
  • Zivan

    20.08.2018 08:07
    Uskoro ćemo čitati kako su u Srbiji i biciklisti sudaraju, pa još i beže sa mesta događaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika