FOTO: Goreli automobili kod osnovne škole na Novom naselju

Tri automobila oštećena su u požaru koji se dogodio u Ulici Seljačkih buna, kod OŠ "Prva vojvođanska brigada", na Novom naselju.
FOTO: Goreli automobili kod osnovne škole na Novom naselju
Foto: 021.rs
Automobili marke "alfa romeo" i "opel astra" izgoreli su gotovo u celosti, dok je na "pežou 206" oštećen zadnji deo vozila.
 
Prema prvim nezvaničnim saznanjima, zapalio se jedan automobil, a požar je prešao na vozila koja su bila parkirana pored njega. 
 
Za sada nije poznato šta je uzrok požara. Prouzrokovana materijalna šteta je velika.
 
Podsetimo da je u sredu, 3. oktobra, u Ulici Dimitrija Avramovića, na oko 500 metara od sedišta novosadske policije, izgoreo "fijat punto". Više o tome OVDE.
 
  
  • Kiki

    08.10.2018 13:15
    Da li su kamere u skolskom dvoristu "uhvatile" nesto?
  • novonaseljcanin

    07.10.2018 21:15
    murije nikad vise
  • haha

    07.10.2018 21:10
    Bez jeda, resice se. SVe ce to novim zakonom biti reseno, onim sa policijskim casom, jer ovo su ipak samo deca, koja postuju drustena pravila i zakone, pa cim se izglasa zakon da ne mogu da idu na ulicu posle 22, oni nece. Palice kola u 21h. Jer je to po zakonu, reklo bi se, s obzirom da se ne kaznjavaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika