Mladić ubijen posle žurke u iznajmljenom stanu na Novom naselju

Novosadska policija uhapsila je 21-ogodišnjeg L. R. zbog ubistva na Novom naselju.
Mladić ubijen posle žurke u iznajmljenom stanu na Novom naselju
Foto: 021.rs (zgrada u kojoj se dogodio zločin)
On se sumnjiči da je danas oko 11 časova, u iznajmljenom stanu na osmom spratu u Braće Dronjak 13 na Novom naselju, nožem ubio dvadesettrogodišnjeg S.S, takođe iz Novog Sada.
 
Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala i u hodniku zgrade pokušala reanimaciju ranjenog mladića, ali je on podlegao povredama.
 
Kako saznajemo u policiji, ova dvojica mladića bili su sinoć na žurci kod treće osobe koja živi na navedenoj adresi, kao podstanar. U nekom momentu njih dvojica su se posvađala i jedan od njih je potegao nož i ranio drugog. Hitna pomoć je pozvana iz stana u kojem se odvijala žurka, ali niko nije zvao policiju, već je ona došla na poziv Hitne pomoći, u roku od nekoliko minuta.
 
U međuvremenu napadač je pokušao da se sakrije u potkrovlje zgrade, ali je brzom reakcijom policije uhvaćen. Takođe, pronađen je i nož kojim je počinjeno ubistvo.
 
U toku je uviđaj, a radi se i veštačenje automobila koji se nalazi na parkingu ispred zgrade, a koji najverovatnije pripada ili osumnjičenom ili ubijenom mladiću.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • Nada Selakov

    29.10.2018 11:44
    Da znaju
    Jedan mlad život je ugašen, jedna porodica unesrećena..... Ovo ostalo ništa nije niti će biti. Deca su nam na ulici, brakovi pucaju, dileri se bogate voze skupe automobile po gradu i žive ko bogovi. Vi sada vodite polemiku o upravniku,after zurki.... Nauk za ubuduće vodite računa o svojoj deci, čuvajte ih i kontroliše kada god to i kako god znate i umete,samo tako će biti sačuvana dok ne sazre.... Saučešće porodici, tuga do neba.
  • @једнорог

    29.10.2018 10:15
    Kako da ne, saucesnik u kriminalu, mozda u zemljama gde propali pravnici pisu zakone. Kako ce neko da zna sta se desava unutra, da ilegalno prisluskuje i stavlja kameru u stan i ilegalno snima? Da vlasnik broji koliko je puta ko imao orgazam? Ako se neko bavi ilegalnim stvarima, mislis da ce to uredno da prijave ili ce reci sve je u redu? O steti da i ne pricamo.
  • Kleopatra

    29.10.2018 09:26
    Banana država i društvo
    Problem je malo veći od upravnika zgrade i života u podstanarstvu a tiče se NARKOMANIJE. Nemate predstavu koliko je današnja omladina BESNA.
    Juče na Detelinari prolazim pored dve devojčice, napominjem OSNOVNA škola, i jedna se drugoj hvali kako se nadrogirala u petak i to još besplatno jer joj je XY dao da proba ekser. OSNOVNA škola....
    Niste ni svesni koliko se omladine drogira, neće da uče, uzore vide u onome što im se servira u medijima, zatupljuju, nesrećni su i prazni i besni jer žive takvim životima i do problema neminovno mora doći.
    Tako da, žurka u 11 ujutru nije ništa čudno, to se i zove after nakon izlaska koji može trajati i po nekoliko dana. Apel na roditelje da se zapitaju malo šta im rade deca kada izađu iz kuće u petak uveče a vrate se u ponedeljak ujutru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika