Napadaču na novosadsku advokaticu Enike Veg produžen pritvor

S.S. (72) iz Novog Sada koji se tereti da je u septembru u novosadskom Osnovnom sudu udarcima teško povredio advokaticu Enike Veg, još jednom je produžen pritvor.
Napadaču na novosadsku advokaticu Enike Veg produžen pritvor
Foto: 021.rs
On će u pritvoru ostati do 23. novembra, a optužni predlog je vraćen na dopunu u Osnovno javno tužilaštvo tako da on još nije podignut, saznaje Dnevnik nezvanično.
 
Podsetimo, napad se dogodio 4. septembra, a osumnjičenom je, prvobitno, određen pritvor od 30 dana.
 
Napadač je bio suprotna stranka u jednom slučaju Enike Veg. On se tereti da je u zgradi Osnovnog suda udario advokaticu Enike Veg u glavu. Od siline udarca ona je pala i udarila glavom o zid, a u Kliničkom centru Vojvodine konstatovane su joj teške povrede. 
 
Tužilaštvo je ovaj incident kvalifikovalo kao krivično delo ometanja pravde.
 
Enike Veg je poznata novosadska advokatica koja se bavi radnim pravom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika