FOTO: Novosadska policija zaplenila sedam kilograma droge i uhapsila četvoricu

Novosadska policija zaplenila je oko sedam kilograma narkotika i uhapsila četiri osobe.
Pretresima stanova u Novom Sadu, koje koriste L. S.(35) i M. R. (26), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša, osam špriceva sa uljem kanabisa, četiri digitalne vagice, dve pakerice, kao i novac od prodaje droge.
 
 
Prethodno je policija, u okolini Novog Sada, na ulici, u torbi  J.P. (23)  i u stanu S.R. (26) pronašla oko 160 grama marihuane, za koju sumnja da je kupljena od M. R. radi dalje preprodaje. Sumnja se, takođe, da je M. R. prodao oko 11 grama marihuane i 27-ogodišnjem Novosađaninu, u čijem je stanu policija pronašla ovu opojnu drogu.  
 
 
Četvorica osumnjičenih privedeni su, uz krivičnu prijavu, na saslušanje višem javnom tužiocu, dok je protiv 27-ogodišnjaka podneta krivična prijava.
  • Ludilo mozga

    16.11.2018 19:06
    Šta reći
    A lekovi koji izazivaju rak su još uvek u slobodnoj prodaji i svakodnevnoj upotrebi.. Kuda plovi ovaj brod?!
  • Mastodont

    16.11.2018 09:33
    Potpuna legalizacija kanabisa, odšteta korisnicima i uzgajivačima za maltretiranje i obavezno psihijatrijsko lečenje za one koje vrište o smrtnim kaznama.
  • Mirko Milivojev

    15.11.2018 12:15
    Uzicka 12
    Smrtne kazne dilerima droge koji ubijaju nasu decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika