Ubica Teodore Kaćanski još uvek nije uhvaćen

Dve godine od ubistva tridesetogodišnje Teodore Kaćanski na Telepu, još uvek nije poznato ko ju je ubio.
Ubica Teodore Kaćanski još uvek nije uhvaćen
Foto: Pixabay
Teodora je, 19. novembra 2016. godine oko 18 časova ranjena s više hitaca na parkingu u Somborskoj ulici kod broja osam, a preminula je 22. novembra u večernjim satima u Kliničkom centru Vojvodine. Na nju je pucano u trenutku kada je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil "rendž rover" ispred zgrade u kojoj je živela sa Nenadom Stevićem (39).
 
Prema rečima svedoka, tada je iz žbunja izleteo napadač i ispalio pet hitaca u devojku, a zatim je pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla. Teodora je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon tri dana preminula.
 
Ubrzo je utvrđeno da je meta napadača bio Nenad Stević, koji se, po pisanju Dnevnika, dovodio u vezu s "veterničkim klanom", a bio je i svedok na jednom od procesa Nenadu Opačiću još 2003. godine kada se klanu sudilo za otmicu Mladena Marića.
  • 1914

    23.11.2018 09:56
    novosađanin
    20.11.2018 • 21:03
    Samo kuckate i kukate, pa pomozite casni građani. Sve znate ovako....
    ---------------------------

    Pazi mentalni sklop, znaci da gradjani resavaju ubistva. Budibogsnama.
  • novosađanin

    20.11.2018 21:03
    Samo kuckate i kukate, pa pomozite casni građani. Sve znate ovako....
  • Podbarac Original

    20.11.2018 08:52
    Mnogo neresenih
    Kao sto ste konstatovali,upadi u lokale,kao neke racije,pretresanje klinaca,non stop saopstenja......bez ikakvog rezultata.Nijedan veci diler droge nije uhapsen,samo sitna boranije na ulici sa o,o22 grama neke supstance a podseticu na neresena ubistva:dve zene pregazene na Bulevaru Jase Tomica,pa malo dalje ubijen kompozitor Velja Vucurevic,pa bivsi policajac Branko Glusica,pa na Novom Naselju Vinko Predojevic,pa Nesa Opacic i Bucka,pa onaj zapaljeni momak u Petrovaradinu u automobiui....Gradjani su sami rekli da li se osecaju sigurno i na sta im grad lici.Mislim da bi svi kriminalci Sveta pozeleli novosadsku policiju i sud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika