Troje pešaka povređeno u udesima u Petrovaradinu, Kisačkoj i na Rumenačkom putu

Troje pešaka povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.
Troje pešaka povređeno u udesima u Petrovaradinu, Kisačkoj i na Rumenačkom putu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći doktorka Aleksandra Dobrović kaže za 021 da se prva nezgoda dogodila oko 16:35 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, gde je oboren pešak star 66 godina. On je zadobio naizgled lake telesne povrede i nakon pregleda je prevezen u Urgentni centar.

Druga saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen pešak dogodila se u 17:19 časova na uglu Kisačke i Partizanske ulice. Tom prilikom žena stara 44 godine je zadobila teške telesne povrede i ekipa Hitne pomoći ju je prevezla u Urgentni.

Pešak je povređen i u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 6:27 časova dogodila kod nadvožnjaka na Rumenačkom putu. Teške telesne povrede je zadobio muškarac star 53 godine koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika