Kamion "Čistoće" udario dve žene na Klisi, jedna od njih preminula u Urgentnom centru

S. T. (74) je preminula, a D. Đ. (83) je povređena u udesu koji se u petak oko 14:40 dogodio u Bosutskoj ulici na Klisi.
Kamion "Čistoće" udario dve žene na Klisi, jedna od njih preminula u Urgentnom centru
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi dr Aleksandra Dobrović iz Hitne pomoći, dve ekipe hitne pomoći izašle su na teren u Bosutskoj ulici, ispred broja 30, gde je kamion udario dve žene. Sedamdesetčetvorogodišnja žena zadobila je povredu karlice i ostalih ekstremiteta, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Urgentni centar.
 
Teže je povređena i osamdesettrogodišnja žena, koja je zadobila povrede desne nadlaktice ramenog zgloba i kontuzione povrede lica. Takođe je prevezena u Urgentni centar.
 
Dr Dobrović dodaje da su obe žene bile pešaci.
 
Kako je za 021 potvrđeno u JKP "Čistoća", njihov kamion je učestvovao u ovom udesu
 
Kako za 021 potvrđuju u Kliničkom centru Vojvodine, S. T. je preminula nakon svih mera reanimacije u Urgentnom centru. Povređena D. Đ. je imala prelom nadlaktice, prošla je dijagnostiku, sprovedena je imobilizacija, a žena je potom otpuštena na kućno lečenje.
  • svali sve na pokojni

    10.12.2018 17:56
    dakle UBILI SU JE
    nikakav let ne radi se o lasti zena je ubijena njoj je njen zivot znacio kao svakom od nas svoj. :(
    podletela
    Sram, vas bilo kao kad mujo objasnjava kako je pogazio pesaka
    Pešak me udario, i podvuko mi se pod auto.
  • krivi su

    10.12.2018 14:18
    ne moze kamion i pesak da se nadju u isto vreme na istom mestu . Bas zato da se neko ne bi okliznuo i pao pod vozilo moze da s eoklizne od iznanadjenja kad ovaj naglo dojuri. Kamion treba da je daleko toliko da moze da prikoci. Svako moze da padne i na pesackom. ZATO SE STANE i PROPUSTA PESAK krivi su na nevidjeno a jure jer imaju puno posla.I pre mesec dana su nekog pregazili.
  • Sanja

    09.12.2018 11:59
    Istina,toliko su bahati i bezobrazni!
    Kao da se takmiče koji će pre do DEPONIJE koja nas ubija!Jure,skaču sa kamiona,bacaju kante gde stignu.Trebali bi šefovi i direktori da ustanu iz fotelja i krenu u kontrolu.

    Iskreno saučešće komšijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika